Sonera viestiasetukset a

kesäkuu MMS-viesti. Luettavissa metodyzm.eu Puhelin tarvitsee tietyt asetukset jotta siinä toimii MMS-viestit. Saat tilattua ne kun. Tässä eri operaattoreiden mobiililaajakaista-asetukset. Löydät operaattoreiden kuten Sonera, Elisa, DNA, Saunalahti ja TeleFinland asetukset, joiden avulla. lokakuu Paina kotiruudulla Home-näppäintä; Valitse asetukset; Valitse Langaton ja verkot Nimi: MMS; APN: metodyzm.eu (TeleFinland: telefinland).

Sonera viestiasetukset a -

Samsung galaxy s ei myöskään suostu lähettämään mms seksiä tarjolla erilaisia pilluja, liittymänä dna, voisikohan johtua siitä kun asetuksista puuttuu tuo protokolla kokonaan vai missähän vika? Tallenna asetukset ohjeiden mukaan puhelimeen. En enää keksi, mitä tekisin saadakseni asetukset kuntoon. Your email address will not be published. Liittymänä Saunalahti, ei 4G. Ei vaan yhdistä yhteyttä.

Sonera viestiasetukset a -

Ei asetettu   Todennustyyppi: Ei saa yhteystietoja synkattua, kun ei pääse google tililleni puhelimestani. Mulla kun tässä puhelimessa ei ole erillistä nettiä liittymässä, niin maksaakohan se dataverkkovierailu silloin paljon? Tuota protokollakohtaa ei ole. Mutta hyvä jos sait toimimaan, etänä tuohon on vaikea vaikuttaa. Myös roaming-data on käytössä.